2 januari 2021

Terugblik Buffetcommissie

Seizoen 2020 was een bewogen seizoen. Het coronavirus gooide heel wat roet in het eten. We hebben ons clubhuis coronaproof gemaakt en hebben nagedacht hoe onze gasten op de meest veilige manier gebruik konden maken van alles wat ons clubhuis biedt.

De kinderen kregen een eigen plek, er is een route uitgezet en er werd desinfectiemateriaal op verschillende plekken neergezet. Ook moesten we de veiligheid waarborgen van onze buffetvrijwilligers achter de snack en bar.

En toen kwam het bericht van de Bond dat we per direct definitief moesten sluiten. Ik kon het niet geloven. Alle onze inzet mocht niet baten. Ons bestuur, met name Ernst, heeft zich nog ingespannen daar verandering in te brengen. Dat is helaas niet gelukt maar toch dank daarvoor.
Ook wil ik via deze weg alle buffetvrijwilligers bedanken voor hun inzet: mijn medebuffetdames Monique en Natasja, Syl voor de aankleding van het terras. Ook een bedankje voor ons topteam van de schoonmaak, de dames
hebben alles weer spik en span gemaakt. Ik bedank ook de andere commissies en bestuur voor jullie steun, onze afgevaardigde Ria en penningmeester Robin voor het snel reageren waardoor zaken
snel doorgang konden hebben. De Technische commissie heeft ons geholpen heeft o.a. met het vuil en Theo loste alle technische klussen voor ons op. De recreatiecommissie willen we bedanken voor de samenwerking en de communicatiecommissie voor de snelle acties op internet. Samen hebben we gedaan wat binnen de mogelijkheden lag.

Deze week gaan we een nieuw jaar in. Een jaar met opnieuw uitdagingen en kansen. Voor iedereen een heel mooi tuinjaar 2021 gewenst!

Een vriendelijke groet,
Kerry de Vos
Buffetcommissie.

VTV Water-land in beeld