25 januari 2022

Van het bestuur – januari 2022

Schelpenpad zijhek-Schapenbos
Op woensdag 26 en donderdag 27 januari wordt het doorgaande pad van af het zijhek naar het Schapenbos van een mooie, nieuwe schelpenlaag voorzien. Het is het begin van de aanpak van het hele padenstelsel op ons complex en tot stand gekomen in overleg met de gemeente Almere. Stukje bij beetje zullen we weer paden hebben waar we met plezier overheen kunnen lopen. Vandaag begint de firma Donker-Groen met de werkzaamheden die slechts twee dagen in beslag zullen nemen, zodat wij onszelf kunnen overtuigen van de kwaliteit die zij beloofd hebben af te leveren. 

Na onderling overleg met het bestuur heeft de Gemeente Almere tevens besloten ons tegemoet te komen in het herstel van de paden en een lading extra schelpen aan onze vereniging te schenken. Een geweldig gebaar en het begin van een mooie samenwerking. 
Aanhangwagens, caravans en campers!
De parkeerplaats is GEEN stalling voor aanhangwagens, caravans en campers! In de nieuwsbrief van januari 2922 de foto’s van de voertuigen die moeten worden verwijderd.
Is er een dringende reden om je voertuig langer op een van de parkeerterreinen te plaatsen, neem dan vooraf contact op met het bestuur.

VTV Water-land in beeld