28 september 2020

Waterafsluiting op 7 november

Geef hier je watermeter-stand door…

Er is weer bijna een seizoen voorbij en dat betekent dat het waterverbruik op je tuin weer doorgegeven moet worden. Het verbruik wordt bepaald n.a.v. de stand van de watermeter in de put.
In de winterperiode is er geen water op de tuin. Deze winter wordt het water afgesloten op zaterdag 7 november. Op zaterdag 6 maart 2021 is er weer water. ’s Winters is er een water-tappunt tegenover huisje 215.


Watermeter-stand doorgeven

Geef je eind-waterstand door voor 1 december via deze link of via een mail naar penningmeester@vtv-waterland.nl
Vergeet dan niet je tuinnr. te vermelden.
Bij te laat aanleveren van de watermeter-stand wordt het secretariaat belast met veel extra werk. Vandaar dat we een boete opleggen. Jammer maar nodig. Alsjeblieft, houd de sfeer goed en lever je watermeter-stand op tijd aan!

De boete is €100 en we schatten je verbruik op 16 m3 tegen € 1,75. Deze 16 m3 wordt niet verrekend met toekomstige waterstanden.
Er worden geen herinneringen gestuurd. Het is je eigen verantwoordelijkheid dat de watermeterstand op tijd doorgegeven wordt. Helaas kunnen we geen uitzondering maken als je toch te laat bent.


Hoofdkraan dicht

Zet je hoofdkraan dicht en de tapkraantjes bij de hoofdkraan open. Zorg dat je leidingen zo veel mogelijk leeg zijn. Zo voorkom je bevriezing en vervolgens lekkage als het water weer wordt aangesloten of kosten voor een nieuwe watermeter als deze stuk vriest. De kosten voor al je waterverbruik, ook bij lekkage, zijn altijd voor eigen rekening.
Meer informatie in De Water-Lander nr. 6 -2019

VTV Water-land in beeld