Reglementen

Als afdeling van de Bond van Volkstuinders zijn wij gebonden aan de statuten en reglementen van de Bond. Je kunt deze hier downloaden.

Ga je bouwen of verbouwen dan zijn er de bouwvoorschriften van de Bond.

Op de website van de Bond vind je ook het antwoord op veel vragen zoals verzekering, kappen en snoeien van bomen.

We hebben een aantal regels en afspraken speciaal voor Water-Land. Deze vind je in ons eigen Huishoudelijk Reglement.

Alle tuinders hebben een mail gekregen van de Bond over een persoonlijke inlog op de website van de Bond. Onder de link Mijn tuin vind je daarin je facturen, je kunt er adres- en andere wijzigingen doorgeven en ook de eindstand van je watermeter. Ook kan daar informatie in worden gezet over je tuindienst. Maar dit onderdeel van de website vinden we niet goed vormgegeven. Het is heel lastig om informatie te vinden of zaken door te geven. We hopen dat dit ooit verbetert. Wij, als afdeling Water-Land, gaan dit dan ook voorlopig niet gebruiken. De tuincommissie blijft je gewoon mailen over zaken rond de tuindiensten en de watermeterstand kun je aan het eind van het seizoen doorgeven via een link op onze eigen website.
Je kunt als je dat wilt wijzigingen in je persoonlijke situatie doorgeven via de link op de site van de Bond, maar dan ook graag nog een mail naar onze eigen secretaris: secretariaat@vtv-waterland.nl