Voor nieuwe tuinders

Welkom!

Gefeliciteerd met je huisje op ons tuinpark. We hopen dat je lang en vaak van de tuin en ons tuinpark mag genieten! VTV Water-Land is een van de mooiste tuinparken van Nederland. Dat komt niet alleen door de fraaie ligging en ruimtelijke opzet maar ook door de inzet van de leden van onze vereniging. Onze vereniging kan alleen bloeien dankzij die inzet. Het tuinpark wordt deels door de gemeente Almere, deels door de leden onderhouden. Dat betekent dat je vijf keer per jaar verplicht tuindienst hebt: je werkt dan een ochtend mee aan het onderhoud van het park. Nuttig maar ook leuk, want zo leer je de medetuinders kennen.

Daarnaast zijn er een aantal huisregels om ervoor te zorgen dat we plezierig, sociaal en veilig op het tuinpark kunnen verblijven.

Goed om te weten

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, ook voor kinderen. In onze winkel, die tijdens het seizoen open is, vind je allerlei benodigdheden voor de tuin en het huisje. Als nieuwe tuinder krijg je ook ons tweemaandelijks magazine De Water-Lander per post of per mail toegestuurd.