Watermeter

Doorgeven meterstand

Het water wordt afgesloten op zaterdag 5 november 2022. Doorgeven van de meterstand kan via dit online formulier of via een mail naar penningmeester@vtv-waterland.nl Vergeet dan niet je tuinnr. Ook kun je eventueel een briefje in de brievenbus van het bestuur doen.
Geef de stand door voor 1 december!

Bij te laat aanleveren van de watermeter-stand wordt het secretariaat belast met veel extra werk. Vandaar dat we een boete opleggen. Jammer maar nodig. De boete is €100 en we schatten je verbruik op 16 m3 tegen € 1,75. Deze 16 m3 wordt niet verrekend met toekomstige waterstanden. Helaas kunnen we geen uitzondering maken als je toch te laat bent.

In de winter is er een water-tappunt tegenover huisje 215.


Voorkom bevriezing

Zet je hoofdkraan dicht en de tapkraantjes bij de hoofdkraan open. Zorg dat je leidingen zo veel mogelijk leeg zijn. Zo voorkom je bevriezing en vervolgens lekkage als het water weer wordt aangesloten of kosten voor een nieuwe watermeter als deze stuk vriest. De kosten voor al je waterverbruik, ook bij lekkage, zijn altijd voor eigen rekening.
Heb je in het voorjaar toch een defecte watermeter, mail de technische commissie technisch@vtv-waterland.nl

Het water wordt weer aangesloten op zaterdag 4 maart 2023.

Nog een tip

Zet aan het eind van het seizoen je omvormer uit.
Winterse wandelaars op het park worden regelmatig onaangenaam verrast door piepende omvormers omdat de accu niet voldoende is opladen door de weinige zonneschijn. Bovendien spaar je ook zo je accu en leeft deze langer.